Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Λιγκ Καπ: Η Νιουκάστλ πρώτη φιναλίστ του τελικού -Νίκησε τη Σαουθάμπτον [βίντεο]

Η Νιουκάστλ νίκησε για δεύτερη φορά την Σαουθάμπτον, στο δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, και έγινε η πρώτη φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Φεβρουαρίου.

Μετά το 1-0 στο «Σεντ Μέρις» την περασμένη εβδομάδα (24/01), οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν το βράδυ της Τρίτης και στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» των «Αγίων» με 2-1 και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό, που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 3-0 επί της Νότιγχαμ στο πρώτο παιχνίδι του «Σίτι Γκράουντ» (η ρεβάνς θα διεξαχθεί απόψε στο «Ολντ Τράφορντ»).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ανοίξουν από νωρίς τον δρόμο της πρόκρισης, αφού μόλις στο 5΄ο Λόνγκσταφ έγραψε το 1-0, προτού ανεβάσει τον δείκτη του σκορ περίπου 15 λεπτά αργότερα.

Το γκολ του Άνταμς στο 29΄ανάκαμψε τις ελπίδες της Σαουθάμπτον, με την αποβολή του Γκιμαράες στο 82΄να ανεβάζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

Οι Magpies ωστόσο δεν λύγισαν ούτε από το αριθμητικό μειονέκτημα και πήραν τελικά τη νίκη που τους έστειλε στον τελικό του θεσμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή