Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λιονέλ Μέσι: «Διάβασαν» τα λόγια του στο πέναλτι που έδωσε το Μουντιάλ 2022 στην Αργεντινή -Τι είπε

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε περισσότερο όλων στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022.

Ο Αργεντινός σταρ οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη χώρα του τόσο στον συναρπαστικό τελικό με τη Γαλλία, εκεί όπου η «αλμπισελέστε» επέστρεψε στην κορυφή του ποδοσφαιρικού πλανήτη, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλή κουβέντα έχει γίνει μετά το τέλος του Μουντιάλ για τα λόγια που ψιθύρισε ο Μέσι, κοιτώντας προς τον ουρανό, λίγο πριν ο Μοντιέλ ευστοχήσει στο τελευταίο πέναλτι και χαρίσει στους Λατινοαμερικανούς το τρόπαιο. Πολλοί πίστεψαν πως αυτό ήταν μια αφιερωματική κίνηση προς τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως πλέον κυριαρχεί μια άλλη ερμηνεία.

Ένας Αργεντινός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Εθνικής, έδωσε τη δική του άποψη για τα λόγια που φαίνεται να είπε ο Μέσι, ενώ ο συμπαίκτης του πήγαινε στα 11 βήματα για να βρει στόχο κόντρα στον Γιορίς.

Ειδικότερα, φαίνεται να ψιθύρισε «Puede ser hoy, abu», που μεταφράζεται σε «Θα μπορούσε να είναι σήμερα, γιαγιά». Που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ήταν εκείνη η ημέρα που ο Μέσι θα κατακτούσε το Μουντιάλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή