Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Λουτσέσκου: «Μας κόστισε ένα λάθος -Οι παίκτες μου ξεπέρασαν τα όριά τους»

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στη Μαρσέιγ, αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο λάθος που κόστισε στην ομάδα του, ενώ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, τονίζοντας πως ξεπέρασαν τα όριά τους παίζοντας ανά τρεις μέρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό που μας έλειπε ήταν η νίκη. Τι μπορώ να πω μετά από αυτό; Ένα λάθος ήταν αυτό που μας κόστισε. Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε δικό μας λάθος. Σε 5-6 καθαρές ευκαιρίες, δεν σκοράραμε. Πέσαμε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα ή δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Το ταξίδι στην Ευρώπη διήρκησε πολύ και οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια τους παίζοντας κάθε τρεις μέρες. Σήμερα κυριαρχήσαμε απέναντι στη Μαρσέιγ που είναι 2η σε ένα πρωτάθλημα με Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ».

Τέλος, ο Λουτσέσκου ερωτηθείς για την αποθέωση που γνώρισε η ομάδα του απ’ τον κόσμο της παρά την ήττα, αλλά και τη 15η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA, δήλωσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ήρθε μόνο χάρη στον ΠΑΟΚ η 15η θέση, ο ΠΑΟΚ απλά προχώρησε περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος είναι περήφανος για την ομάδα του, καθώς την είδε να παίζει καλό ποδόσφαιρο ανά περιόδους».


Πηγή