Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Μάζεψαν την ειρωνία οι Νιγηριανοί: «Αγαπάμε τον Γιάννη και όσα έχει κάνει για το μπάσκετ»

Το «χαρτί» προσπαθούν να γυρίσουν οι Νιγηριανοί, μετά την αδικαιολόγητη ειρωνεία προς το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Εθνική Νιγηρίας προσπαθεί κακήν κακώς να εκφράσει την αγάπη της προς τον σούπερ σταρ των Μπακς, μετά το άνευ λόγου ντελίριο ειρωνείας προς τον ίδιο και την Εθνική Ελλάδος για την οποία και αγωνίζεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Φωτογραφία από ASSOCIATED PRESS
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Φωτογραφία από ASSOCIATED PRESS

Με νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Εθνική Νιγηρίας προσπαθεί κακήν κακώς να εκφράσει την αγάπη της προς τον σούπερ σταρ των Μπακς, μετά την άνευ λόγου «επίθεση» προς τον ίδιο και την Εθνική Ελλάδος για την οποία και αγωνίζεται.

Φυσικά, τα social media πήραν «φωτιά», οι περισσότεροι στάθηκαν απέναντι στους Νιγηριανούς και λίγες ώρες μετά υπήρξε η απαραίτητη διευκρίνιση.

Δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα με ανάρτηση η Εθνική Νιγηρίας

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter απαντώντας στα επικριτικά σχόλια των χρηστών και κάνοντας ταγκ τον Έλληνα NBAer: «Θυμηθείτε το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Εμείς πάντα θα αγαπάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το τι έχει κάνει για το άθλημα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ειρωνικό παραλήρημα της Εθνικής Νιγηρίας για τον Γιάννη

Ο «Greek Freak», δημοσίευσε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τα τρία αδέρφια του ( Άλεξ, Θανάση και Κώστα), να φορούν τις φανέλες της εθνικης Ελλάδας μπάσκετ, γράφοντας: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί», με την Εθνική Νιγηρίας να αντιδρά με ειρωνικό σχόλιο…

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κοιτά απορημένο, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα στιγμιότυπα από το ματς του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την εθνική μας και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Η νίκη της Νιγηρίας κόντρα στην Ελλάδα το 2012.

Πηγή