Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μάνατζερ Τσιμίκα: Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι

Μάνατζερ Τσιμίκα: Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι

Ο ατζέντης του Κώστα Τσιμίκα, Πασχάλης Τουντούρης, έκανε δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο για το ενδιαφέρον της Νάπολι και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Τουντούρης μιλώντας στο ιταλικό Radio Marte για τον παίκτη του Ολυμπιακού επισήμανε: «Ξέρουμε το ενδιαφέρον της Νάπολι. Μιλάμε για έναν νεαρό παίκτη που ήδη έχει πάνω από 100 ματς πολύ υψηλού επιπέδου. Τώρα βιώνει μία πολύ καλή αγωνιστική περίοδο γιατί είχε αγωνιστεί και στο Champions League φέτος και είναι πιο δυνατός από ποτέ. Ο Τσιμίκας είναι ένας από τους πιο καλούς και δυνατούς αριστερούς μπακ στην Ευρώπη. Ακόμα και πριν πάει στον Ολυμπιακό.

Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ή να επιβεβαιώσω επαφές με τον σύλλογο. Ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας. Είναι πολύ καλός δημιουργικά και επιθετικά. Είναι ο παίκτης με τις πιο πετυχημένες μπαλιές στο Champions League και πολύ καλός αμυντικά στο ένας με έναν. Είναι τακτικά ένας πολύ καλός μπακ. Μπορεί να διαβάζει καταστάσεις και τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που σπάνια αποχωρίζεται τον πιο καλό του αμυντικό Γενάρη μήνα και επειδή θέλει και φέτος το πρωτάθλημα αλλά και έχει και το Europa με τα ματς με την Άρσεναλ. Πολύ δύσκολα θα τον αφήσει ο Ολυμπιακός. Η Νάπολι πρέπει να ξέρει πόσο σημαντικός παίκτης είναι ο Κώστας. Θα είναι πολύ δύσκολο να πείσει τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Θα δούμε το τι θα γίνει τελικά».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή