Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ: Νέο συμβόλαιο για τον «αναγεννημένο» Ράσφορντ ετοιμάζει η διοίκηση

Τον αναγεννημένο υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, Μάρκους Ράσφορντ, θέλει να «δέσει» με νέο συμβόλαιο η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, με τον οποίο η συνεργασία λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βλέπουν πως ο 25χρονος επιθετικός έχει βρει και πάλι τη φόρμα του, αφήνοντας πίσω την περσινή άσχημη σεζόν και έτσι προτίθενται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, καθώς το ισχύον λήγει το καλοκαίρι του 2023 και σίγουρα πολλές ομάδες θα θέλουν να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο Άγγλο φορ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Γουεστ Χαμ με 1-0 ήταν ξεχωριστή για τον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε το 100ο γκολ του με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Όλοι, τόσο στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ όσο και στο τεχνικό τιμ, γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει στο Όλντ Τράφορντ και με το συμβόλαιο να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι (και τις υποψήφιες ομάδες να καραδοκούν από το Γενάρη) σίγουρα δεν θα αργήσει να γίνει η πρόταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα τα Βρετανικά μέσα αναφέρουν πως η διοίκηση είναι διατεθειμένη
να ενεργοποιήσει τη μονοετή οψιόν ανανέωσης του, μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για το νέο συμβόλαιο.


Πηγή