Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί θυμούνται τις «αλήθειες» του Μουρίνιο -Κλίμα εσωστρέφειας ενόψει Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να κάνει χειρότερη εκκίνηση στην Premier League και οι φίλοι της νοσταλγούν πλέον τις «αλήθειες» του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοπεδώθηκαν στην έδρα της Μπρέντφορντ, δεχόμενοι 4 γκολ σε 35 λεπτά και μη μπορώντας να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ερικ Τεν Χαγκ, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα από αυτά που τους είχε ζητήσει, πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ώρες, έχει γίνει viral, ένα βίντεο από τη θητεία του Μουρίνιο στο Μάντσεστερ, όταν ο «special one», έκανε σύγκριση μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ.

Ο Μουρίνιο, στον οποίο μπορεί κάποιος να καταλογίσει πολλά, αλλά όχι πως δεν έχει αντίληψη για το πως πορεύεται ένας σύλλογος, είχε πει τότε πως η Σίτι έχει χτιστεί και είναι έτοιμη για νίκες και διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα, ενώ αντίθετα οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν (και θέλουν) πολλή δουλειά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τον Ζοσέ Μουρίνιο, το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε για δυόμισι χρόνια, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον οποίο οι «μπέμπηδες», παρόλο που κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δεν κάταφεραν να κερδίσουν κάποιο τίτλο, ενώ φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός, αντί να υπάρχει κάποια βελτίωση αγωνιστικά, αντίθετα η ομάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε κλίμα εσωστρέφειας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάλεσμα για αποχώρηση από το Ολντ Τράφορντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπου

Η υπομονή των οπαδών πλεόν έχει εξαντληθεί και το κάλεσμα για αποχώρηση των οπαδών από το Ολντ Τραφορντ, στις 22 Αυγούστου και το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ,πλανάται σαν σκιά πάνω από την ομάδα του Τεν Χαγκ αλλά και της διοίκησης.

Ο σύλλογος που κάποτε ήταν φόβητρο για οποιαδήποτε ομάδα ξαφνικά έχει μεταμορφωθεί σε έναν αντίπαλο της σειράς, με τους οπαδούς να θέλουν και να ζητούν επιτακτικά την αποχώρηση των αδελφών Γκλέιζερ από το τιμόνι της ομάδας.


Πηγή