Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μάντσεστερ Σίτι: Μπελάδες για τον Έρλινγκ Χάαλαντ -Τον έπιασαν να στέλνει μήνυμα στο κινητό ενώ οδηγούσε

Μπελάδες για τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος «πιάστηκε» με το κινητό στο χέρι ενώ οδηγούσε.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον 22χρονο να χρησιμοποιεί το κινητό του για να στείλει μηνύματα την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στους δρόμους του Μάντσεστερ.

Ειδικότερα, οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τον Χάαλαντ να κρατά το κινητό του τηλέφωνο στο αριστερό του χέρι, κοιτώντας συνεχώς προς αυτό, χωρίς να έχει τα μάτια του στον δρόμο την ώρα που οδηγούσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο πολύ κοντά στο γήπεδο της Σίτι, μία ημέρα αφότου είχε πετύχει πέντε γκολ κόντρα στη Λειψία, στη νίκη της ομάδας του με 7-0, στη ρεβάνς των «16» του UEFA Champions League.

Στην Αγγλία, όποιος «πιάνεται» να οδηγεί ενώ χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο αντιμετωπίζει το πρόστιμο των 200 λιρών, ενώ αν το δίπλωμα οδήγησής του ισχύει για λιγότερο από δύο χρόνια, μπορεί να του αφαιρεθεί.

Ένας στους τρεις οδηγούς στην Αγγλία υποστηρίζουν πως η κύρια ανησυχία τους για την ασφάλειά τους όταν οδηγούν, είναι η χρήση τηλεφώνου από τους άλλους οδηγούς. Έρευνα που έγινε το 2020, έδειξε πως 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 499 τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα που προκλήθηκαν λόγω χρήσης κινητού.


Πηγή