Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Μέσι για το πέρασμά του από την Παρί: «Στην αρχή ήταν υπέροχα, μετά με αντιμετώπισαν διαφορετικά»

Συνέντευξη στο BeIn Sports USA (η οποία θα προβληθεί ολόκληρη τα ξημερώματα της Κυριακής, 25/6) παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας για τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και το πώς «έσπασε» το δεύτερο έτος του στο Παρίσι ο δεσμός του με την εξέδρα της γαλλικής ομάδας.

Τα αρνητικά αποτελέσματα στο Champions League και η αποτυχία της Παρί για να διεκδικήσει το τρόπαιο, τη σεζόν που ο «pulga» κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, ήταν κι ο βασικός λόγος για να «σπάσει» το γυαλί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήρθα στην Παρί επειδή μου άρεσε ο σύλλογος και είχα φίλους εκεί, ενώ ήξερα και πολλούς από την Εθνική Ομάδα. Μου φαινόταν ευκολότερο για μένα να εγκλιματιστώ σε αυτό το σύλλογο από το να πήγαινα οπουδήποτε αλλού και για αυτό πήρα την απόφαση να πάω στην Παρί» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός σούπερ-σταρ και πρόσθεσε:

«Στην αρχή ήταν υπέροχα. Έλαβα πολλή ενθάρρυνση. Αλλά μετά ο κόσμος άρχισε να με αντιμετωπίζει διαφορετικά, όχι όλοι αλλά ένα μέρος του κόσμου στο Παρίσι. Η πλειοψηφία μου φέρθηκε καλά, όπως στην αρχή. Υπήρχε όμως ένα ράγισμα στις σχέσεις μου με ένα μέρος του παριζιάνικου κοινού.

Φυσικά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, τίποτα περισσότερο. Αλλά αυτά είναι πράγματα που έχουν ήδη συμβεί και με τον Μπαπέ και τον Νεϊμάρ. Είναι ο τρόπος τους. Θυμάμαι όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν, όπως ήταν στην αρχή» κατέληξε ο Μέσι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή