Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μέσω δανεισμού πιθανότατα θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες

Μέσω δανεισμού πιθανότατα θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες

Σε εναλλακτική λύση όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα προσθέσει στο ρόστερ του τον Λούκας Βιγιαφάνιες στρέφονται στον Παναθηναϊκό, καθώς οι συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με τη Μαζατλάν για την αποζημίωσή του δεν οδήγησαν πουθενά και πλέον όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές οδηγούνται προς τον δρόμο του δανεισμού.

Εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τον μεξικανικό σύλλογο, για να υπογράψει στην συνέχεια στο «τριφύλλι», με το οποίο έχει προχωρημένες επαφές και συμφωνία. Παρά την ξεκάθαρη πρόθεση του ποδοσφαιριστή να κάνει τα πάντα για να τελειώσει άμεσα η ιστορία, δεν αποφεύχθηκε το… μπρος-πίσω και εκεί που όλα δείχνουν οριστική συμφωνία, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/06) ο γενικός διευθυντής της Μαζατλάν μίλησε για επαφές με ενδιαφερόμενη ομάδα και σύμφωνα με το gazzetta.gr, στον Παναθηναϊκό ήταν έτοιμοι να εμπλακούν στις συζητήσεις για τον δανεισμό ή ακόμη και την αγορά του παίκτη. Πλέον, το πιο πιθανό σενάριο λέει πως ο Βιγιαφάνιες θα επιστρέψει ως δανεικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάντως, ίδιος ο ποδοσφαιριστής ελπίζει πως έστω και μετά από όλο αυτό το σίριαλ, θα μείνει ελεύθερος.

Όπως και να ‘χει, μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να… χαλάσει η υπόθεση. Τόσο γιατί οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κάνουν την υπέρβαση όσο και γιατί ο παίκτης δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο Μεξικό και έχει ως μονόδρομο την επιστροφή στην Ελλάδα.


Πηγή