Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Μίδας» ο Μέσι: Στην Αλ Χιλάλ με μυθικό συμβόλαιο 450 εκατ. το χρόνο -Τι αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα

Δεδομένη θεωρούν στη Σαουδική Αραβία τη συμφωνία της Αλ Χιλάλ με τον Λιονέλ Μέσι!

Την ώρα που η συνεργασία του Αργεντινού σούπερ σταρ στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν οδεύει προς το φινάλε της, καθώς, μετά και την τιμωρία δύο εβδομάδων που του επέβαλε η διοίκηση της γαλλικής ομάδας για το ταξίδι δίχως άδεια που έκανε στη χώρα του Κόλπου, στο Ριάντ κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με τον «πούλγκα» από το προσεχές καλοκαίρι, με μία αστρονομική πρόταση: 450 εκατ. ευρώ καθαρά για συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιονέλ Μέσι: «Η συμφωνία είναι δεδομένη», λέει παράγοντας της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας

Μάλιστα παράγοντας της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και τόνισε πως η συμφωνία είναι δεδομένη και τη νέα σεζόν ο Μέσι θα παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας!

«Το συμβόλαιο είναι εντυπωσιακό. Τεράστιο. Ρυθμίζονται ακόμη κάποιες λεπτομέρειες. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν τόσο δύσκολες όσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο» ανέφερε σχετικά στο AFP ο συγκεκριμένος παράγοντας, ο οποίος θέλησε να μη δημοσιοποιηθεί το όνομα του.

O πατέρας του Μέσι ταξίδεψε στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες

Ο Μέσι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς εισήλθε στο «ελεύθερο» εξάμηνο του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του, ταξίδεψε επίσης στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες, πυροδοτώντας τη φημολογία ότι έκανε το ταξίδι αυτό για να διαπραγματευτεί τη μεγάλη μεταγραφή. Εάν ο Μέσι μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, θα δημιουργηθεί εκ νέου ανταγωνισμός με το μεγάλο αντίπαλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ Νασρ, έναν άλλο σύλλογο στο Ριάντ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Να σημειωθεί ότι με την ιδιότητά του ως πρεσβευτής τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, ο Μέσι ταξίδεψε στο βασίλειο πολλές φορές για διαφημιστικές δραστηριότητες. Η χώρα του Κόλπου ανακοίνωσε πέρυσι τον Μέσι ως πρεσβευτή της για τον τουρισμό και ο Αργεντινός επισκέφτηκε τη Τζέντα τον Μάιο του 2022, πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο για να παίξει σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν με μια ομάδα αστέρων της λίγκας της Σαουδικής Αραβίας, όπου αντιμετώπισε τον μεγάλο του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι οπαδοί της Αλ-Ιτιχάντ φώναξαν το όνομα του Μέσι σε αγώνα την περασμένη εβδομάδα και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανμάρ Αλ-Χαελί, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι σε ένα βίντεο την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας «Θεού θέλοντος, η συμφωνία χρειάζεται χρόνο και διευθέτηση πολλών λεπτομερειών».


Πηγή