Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μαρία Σάκκαρη: Οι Έλληνες ομογενείς τραγουδούν το «Πω πω πω Μαρία» και το «Μήλο μου κόκκινο», αποθεώνοντάς την | ΣΠΟΡ

Με εμφατικό τρόπο πέρασε στους «16» του Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ της αντιπάλου της, Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Εκτός όμως από τη δυναμική παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στα court του Australian Open, την παράσταση κλέβουν και οι Έλληνες της ομογένειας που είναι εκεί και στηρίζουν σε κάθε πόντο, την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Έλληνες ομογενείς δίνουν βροντερό παρών στις εξέδρες του Australian Open, που πραγματοποιείται στη Μελβούρνη, αποθεώνοντας την Μαρία Σάκκαρη, με συνθήματα και γνωστά ελληνικά τραγούδια.

Οι Έλληνες Ομογενείς τραγουδούν ελληνικά τραγούδια εμψυχώνοντας τη Μαρία Σάκκαρη

Τα πρώτα τραγούδια από τους Έλληνες Ομογενείς άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους, στην αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Κινγουέν Ζενγκ. Συγκεκριμένα, σε ένα τάιμ-άουτ, οι οπαδοί άρχισαν και τραγουδούσαν το «My number 1», το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, που είχε κατακτήσει την κορυφή της Eurovision το 2005.

Σήμερα οι Έλληνες φίλαθλοι που γέμισαν τις εξέδρες στη Μελβούρνη για το Australian Open, άρχισαν εμψυχώνουν τη Μαρία Σάκκαρη, με το τραγούδι «Πω πω πω Μαρία», ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν το παραδοσιακό «Μήλο μου κόκκινο». Παράλληλα η κριτής του court, είπε στους φιλάθλους να σταματήσουν να κάνουν τόσο θόρυβο και να ηρεμίσουν, καθώς ακούγονταν υπερβολικά πολύ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή