Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ακούστηκε έντονα ως αντικαταστάτης του Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν αλήθεια ενώ είπε πως ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, εξομολογήθηκε ότι τον πλήγωσε το γεγονός ότι ακούστηκε ως ο πιθανός αντικαταστάσης του Χουλέν Λοπετέγκι στη Σεβίλλη, τονίζοντας πως εκτιμά την διακριτικότητα στο ποδόσφαιρο και ξεκαθαρίζοντας ότι οι ειδήσεις που τον ήθελαν εκείνη την εποχή (Οκτώβριο του 2022) να αναλαμβάνει τον σύλλογο στον οποίο έγινε γνωστός δεν ήταν αληθινές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η είδηση ότι υποτίθεται ότι ήταν ήμουν ο νέος προπονητής της Σεβίλλης με πλήγωσε. Πολλά πράγματα ειπώθηκαν με τη Σεβίλλη που δεν ήταν αλήθεια. Η διακριτικότητα στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που εκτιμώ πολύ», σχολίασε σε συνέντευξή του στο Canal Sur Radio.

Ολυμπιακός όπως… Ρεάλ Μαδρίτης

«Υπάρχει αγάπη και ευγνωμοσύνη για τη Σεβίλλη. Ήμουν στην οικογένεια για οκτώ χρόνια. Το γεγονός ότι ένας αθλητικός διευθυντής πρέπει να βγει για να αρνηθεί κάτι… Δεν μου άρεσε (σ.σ. όσα γράφονταν) και τελικά όλα πήγαν καλά για τη Σεβίλλη, που είναι το σημαντικό. Δεν συμφωνώ με το ψέμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό όπου τόνισε: «Ο πρώτος λόγος για να έρθω στην Ελλάδα ήταν για να μπορέσω να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, από πλευράς των πόσο υψηλών απαιτήσεων υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, πιστεύω επίσης στους ανθρώπους. Η συνεργασία μου με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν για εμένα ένα πρόσθετο κίνητρο. Αυτή η πρόκληση είναι συναρπαστική».



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή