Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μαρτίνς για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού: Να το πάρουμε αήττητοι

Μαρτίνς για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού: Να το πάρουμε αήττητοι

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι θέλει να περιμένει το CAS πριν πανηγυρίσει το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, το οποίο το θέλει χωρίς ήττα.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, εκτός κι αν αλλάξει κάτι στο CAS με την προσφυγή του ΠΑΟΚ και του επιστραφούν οι επτά βαθμοί.

Ακόμη κι αυτό να συμβεί βέβαια, ο τίτλος στο τέλος πάλι στον Ολυμπιακό θα καταλήξει, αφού είναι στο +19 από τους Θεσσαλονικείς, με τον στόχο πλέον να είναι το αήττητο στις έξι αγωνιστικές που απομένουν στα πλέι οφ.

Αυτό τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, οι οποίες είναι οι εξής.

«Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές. Υπάρχουν οι αποφάσεις που εκκρεμούν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τους αγώνες. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Να θυμίσουμε πως και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη δεν ξεκινήσαμε καλά. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια σε μία εβδομάδα και αυτό προκαλεί κόπωση. Σήμερα κάναμε το καλύτερο α’ μέρος ως τώρα και το χειρότερο ίσως β’ μέρος που έχουμε κάνει ως τώρα».

Για το ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Πιστεύω πως γίνεται συλλογική δουλειά. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα γενικότερα. Δεν χρειάζεται να ξεχωρίζουμε κανέναν».


Πηγή