Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μαρτίνς: Δεν θα χαρίσουμε τίποτα στην Τότεναμ

Μαρτίνς: Δεν θα χαρίσουμε τίποτα στην Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (26/11, 22:00) την Τότεναμ στο Λονδίνο, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα δώσει μάχη, περιμένοντας να αντιδράσει μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο.

Για το ματς στο Λονδίνο και τον ΠΑΟΚ: Είναι αλήθεια πως είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα, όπως και η Τότεναμ, καθώς είχαμε ματς το Σάββατο. Ξέρουμε τον Μουρίνιο όμως γνωρίζουμε λίγα για την στάση του σε αυτήν την ομάδα. Εμείς προετοιμάσαμε το παιχνίδι όσο πιο καλά μπορούσαμε δεδομένων των συνθηκών. Όχι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν θα επηρεάσει το αυριανό ματς. Περιμένουμε αύριο μία αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε. Δεν θα χαρίσουμε τίποτα. Θα παλέψουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν πολύ καλά να αντιδρούν. Αύριο είμαστε εδώ για να κάνουμε μία πολύ καλή νέα αρχή σε σχέση με το ματς του Σαββάτου.

Για το τι περιμένει: Πάντα το επόμενο ματς είναι η πιο καλή ευκαιρία να αντιδράσεις. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοια ευκαιρία. Έχουμε δουλέψει πολύ για να είμαστε εδώ και θα δείτε αντίδραση. Είμαστε μες στους στόχους μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας. Ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα μας πληγώνει και επηρεάζει την ψυχολογία μας. Όμως έχουμε γερές και δυνατές βάσεις. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όμως έχουμε την δυνατότητα να αντιδράσουμε.

Για τον Μουρίνιο και τις δυσκολίες: Είμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Με όλον τον σεβασμό ο Ολυμπιακός παίζει με την Τότεναμ αλλά και η Τότεναμ παίζει με τον Ολυμπιακό. Με όλον τον σεβασμό ο Μουρίνιο είναι ένας πολύ καλός προπονητής όμως τίποτα δεν μας φοβίζει. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για τα διαφορετικά πρόσωπα που δείχνει ο Ολυμπιακός: Μίλησα για τα δύο πρόσωπα στο πρωτάθλημα. Αναφέρθηκα στην έλλειψη υπευθνότητας εκτός έδρας. Νομίζω το έχουμε αναλύσει. Στο Champions League παρά τα αποτελέσματα που έχουμε, έχετε δει πως έχουν έρθει οι ήττες και τι έχουμε κάνει.

Καμαρά: Είμαστε εδώ για πάρουμε βαθμούς

Ο Μαντί Καμαρά στην συνέντευξη Τύπου πριν από την Τότεναμ μίλησε μόνο για τον αγώνα με τους Άγγλους, ξεκαθαρίζοντας πως στον Ολυμπιακό θέλουν βαθμούς από το ματς.

Το πως είναι η ομάδα μετά τον Πανιώνιο: Έχουμε αφήσει πίσω μας το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Είμαστε εδώ με έναν θετικό τρόπο για αύριο. Για να πάρουμε βαθμούς. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Την αλλαγή προπονητή στην Τότεναμ: Δεν σκεφτόμαστε την αλλαγή του προπονητή της Τότεναμ. Σκεφτόμαστε την δική μας ομάδα. Έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε βαθμούς.

Το τι θα δώσει τη νίκη: Είναι εδώ και ο προπονητής να το εξηγήσει πιο καλά. Έχουμε έρθει με την ψυχολογία να παίξουμε δυνατά, να δείξουμε καλό πρόσωπο και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Το πως πρέπει να είναι η ομάδα: Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Να είμαστε αισιόδοξοι και να παίζουμε με τη νοοτροπία του νικητή.

 


Πηγή