Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μασούρας: Δοκάρι κι έξω

Μασούρας: Δοκάρι κι έξω

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στο δοκάρι κι έξω του Παυλίδη και τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να βελτιώσει τις λεπτομέρειες!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του «Open»:

«Η μπάλα πήγε δοκάρι κι έξω! Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια πληρότητα για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Θα πρέπει να γίνουμε πιο aggresive στο επιθετικό τρίτο, γιατί αυτές οι λεπτομέρειες κρίνουν σε παιχνίδια όπως το Κόσοβο, τις προκρίσεις στο τέλος».

Για το πως νιώθει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όσα είδα από τους συμπαίκτες μου, βλέπω κάτι ωραίο στην ομάδα, να θέλουν όλοι να βοηθήσουν και θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στα προκριματικά του Μουντιάλ».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Ο Φαν’τ Σχιπ μας έχει τονίσει να πηγαίνουμε εμείς στη μπάλα κι όχι να την περιμένουμε. Έχουμε μια κακή συνήθεια σαν Έλληνες ποδοσφαιριστές, θα το αλλάξουμε σιγά σιγά… Ήταν μια από τις λεπτομέρειες που μας στέρησε την πρωτιά. Πιστεύω όμως θα το βελτιώσουμε αυτό».

Για τη συνέχεια: «Θεωρώ πως ο στόχος είναι η είσοδος στα τελικά του Μουντιάλ. Δεν μας ευχαριστεί να είμαστε δεύτεροι σε έναν τέτοιο όμιλο, όμως φαίνεται αυτό κι όποιος λέει πως δεν βλέπει πρόοδο στον αγωνιστικό χώρο ψεύδεται. Η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται με την ίδια θέληση. Όλοι μπαίνουν αμέσως στο κλίμα, βοηθάει κι ο προπονητής σε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή