Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μεταγραφές Ιανουαρίου: «Μπαμ» με Έντσο η Τσέλσι, στη Μπάγερν Μονάχου ο Κανσέλο -Όλα τα ονόματα

Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου θύμισε καλοκαίρι, με την Τσέλσι να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες.

Κάθε χρόνο η μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου γίνεται όλο και πιο συναρπαστική.

Το χειμερινό «παζάρι» άρχισε με την «βόμβα» της μετακίνησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, σίριαλ που είχε κάνει πρεμιέρα μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Πορτογάλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έκλεισε όμως, με ακόμη μια βόμβα, αυτή της μετακόμισης του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι από την Μπενφίκα, χάρη στην οποία ο Αργεντινός έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «ληστείες» στην Premier League

Στην Premier Legaue έγιναν «ληστείες» αφού η Λίβερπουλ αρχικά μπόρεσε να «κλέψει» τον Κόντι Χάκπο μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ το ίδιο συνέβη και με την πολυσυζητημένη περίπτωση του Μούντρικ, που τελικά, αντί για την Άρσεναλ, κατέληξε στην Τσέλσι. Σημαντικός για την Τότεναμ και ο δανεισμός του Ντανζούμα.

Ηχηρό «μπαμ» έκανε και η υπόθεση του Ζοάο Κανσέλο, ο οποίος θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Χθες, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ολοκληρώθηκαν και οι μετακινήσεις του Ζορζίνιο στην Άρσεναλ, του Ζίγιεχ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και του Ζάμπιτσερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μορφή δανεισμού από τη Μπάγερν Μονάχου.

Τριπλό, μεταγραφικό «χτύπημα» στο φίνις του χειμερινού «παραθύρου» έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Κέιλορ Νάβας απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, τον Φελίπε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Τζόντζο Σέλβι από τη Νιούκαστλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή