Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μολό: Ένας πραγματικός μαχητής ποτέ δεν αφήνει τη μάχη στη μέση

Ο Γιοάν Μολό φανερώνει συνεχώς την ψυχοσύνθεσή του και την πνευματική δύναμη που αισθάνεται ή που θέλει να αισθανθεί κάθε διαφορετική μέρα, αναρτώντας ένα τρομερό μήνυμα στα social media.

Έχοντας επανέλθει στο αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού με τον Μπόλονι να τον εμπιστεύεται και να τον στηρίζει, ο Μολό ξέρει ότι θα πρέπει να ξεπεράσει και τον βραχνά της αποβολής από το ματς με τον Απόλλωνα, όπου με δυο κίτρινες κάρτες για να βοηθήσει την ομάδα του, αναγκάστηκε να την αφήσει με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.

Έχοντας απολογηθεί και δημόσια για την αναποδιά που του έτυχε, ο Γιοάν Μολό γυμνάζεται ασταμάτητα για να επανέλθει έχοντας ν’ αντιμετωπίσει και ενοχλήσεις και έγραψε στα social media:

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι να έρθει η στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μοναδική σου επιλογή. Ένας πραγματικός μαχητής ποτέ δεν αφήνει τη μάχη στη μέση, δεν αλλάζουμε…

Δίνουμε και την καρδιά μας στη μάχη, αλλά κι αν ξέρουμε ότι στο τέλος του δρόμου έχει αποτυχία, την αντιμετωπίζουμε με αποδοχή και αποδεχόμαστε και τις “πληγές” της μάχης, με υπομονή, πάθος και κουράγιο.

Δεν ξεχνάμε… Δεν ξεχνάμε τίποτα…

Ζούμε μαζί, πεθαίνουμε μαζί…».

Πηγή: gazzetta.gr




Πηγή