Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μουντιάλ: Παρουσιαστές εκπομπής στο Κατάρ χλευάζουν τη Γερμανία -Την αποχαιρετούν κλείνοντας το στόμα τους [βίντεο]

Σε μια άκομψη χειρονομία προχώρησαν αναλυτές σε ποδοσφαιρική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης του Κατάρ για το Μουντιάλ.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Γερμανίας, προ λίγων ημερών, έστειλαν ένα μήνυμα προς FIFA-Κατάρ, κλείνοντας με τα χέρια τους τα στόματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταπάτηση της ελευθερίας του σεξουαλικού προσανατολισμού και της έκφρασης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, μετά τον τρομερό αποκλεισμό της Γερμανίας, παρά τη νίκη της με 4-2 κόντρα στην Κόστα Ρίκα, συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής του Κατάρ έκαναν μια… παραλλαγή της χειρονομίας που χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί για να διαμαρτυρηθούν.

Συγκεκριμένα, οι Άραβες κάλυψαν το στόμα τους με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο χέρι χαιρετούσαν χλευαστικά τους Γερμανούς που αποχωρούν πρόωρα από το Μουντιάλ του Κατάρ και μετά από ένα άσχημο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής «μοίρας» και με το 2ο γκολ -που σήκωσε θύελλα- της Ιαπωνίας στη νίκη επί της Ισπανίας.

Δείτε το «τρολάρισμα» των Αράβων

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, να τους υπενθυμίσουμε πως η χώρα τους το Κατάρ, που είναι και η διοργανώτρια χώρα, έχει αποχαιρετήσει ήδη από τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων το Παγκόσμιο Κύπελλο με 0 βαθμούς στο «σακούλι» της και ως διοργανώτρια θα το απολαύσει από τον… καναπέ.

Μάλιστα, αμέσως μετά τον αποκλεισμό των Γερμανών, Άραβες έσπευσαν στο Twitter να τους χλευάσουν για τη στήριξή τους στους ΛΟΑΤΚΙ, όπως αποκάλυψε χρήστης.

«Ένα κάλυμμα του στόματος και όλοι οι Άραβες στο Twitter λιντσάρουν τους Γερμανούς, ήρθαν εδώ για να δουν τους Γερμανούς οπαδούς να “λασπώνονται”…», ανέφερε χρήστης, παραθέτοντας εικόνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τις αναρτήσεις των Αράβων στο Twitter


Πηγή