Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μουντιάλ 2022: Επέστρεψε στο Λονδίνο ο Στέρλινγκ -Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του

Στο Λονδίνο επέστρεψε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, επειδή λήστεψαν το σπίτι του και θέλησε να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του, αποχωρώντας από τα γήπεδα του Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου αγωνίζεται με την εθνική Αγγλίας.

H Αγγλία αγωνίστηκε χωρίς τον Ραχίμ Στέρλγινγκ στο ματς με τη Σενεγάλη για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όπου προκρίθηκε με σκορ 3-0 στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διεθνής εξτρέμ της Τσέλσι έμεινε εκτός αποστολής για προσωπικούς λόγους και πλέον έγινε γνωστή η αιτία.

Το βράδυ του Σαββάτου (3/12) διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στο Λονδίνο και ο Στέρλινγκ θέλησε να επιστρέψει στο Νησί για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός αναμένεται σύντομα στο Κατάρ για να τεθεί στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει της συνέχειας του τουρνουά.

«Προτεραιότητα είναι να βρίσκεται με την οικογένεια του. Θα τον στηρίξουμε και θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται. Έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Δεν θέλω να τον πιέσουμε καθόλου. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα. Η οικογένεια προηγείται», ανέφερε μετά το ματς με τους Σενεγαλέζους ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 27χρονος Άγγλος διεθνής, πατέρας τριών παιδιών, είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας όταν αγωνιζόταν για τη Μάντσεστερ Σίτι το 2018.


Πηγή