Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μπακογιάννης για γήπεδο Παναθηναϊκού: Ο κορονοϊός έβγαλε εκτός προγραμματισμού το ζήτημα του γηπεδικού

Μπακογιάννης για γήπεδο Παναθηναϊκού: Ο κορονοϊός έβγαλε εκτός προγραμματισμού το ζήτημα του γηπεδικού

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε ακόμα μια τοποθέτησή του για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, αιτιολόγησε την καθυστέρηση των ανακοινώσεων στην προσπάθεια να καταπολεμηθεί η πανδημία και τα ζητήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η πόλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Αθήνα 9,84:

«Γιατί έχουμε και την πανδημία. Γιατί έχουμε και τον κορονοϊό. Γιατί η πόλη αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα. Διότι η πόλη αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν τον προγραμματισμό μας. Γιατί για να γίνουν όλα αυτά σας περιέγραψα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναγκαστικά κάποια άλλα βγήκανε εκτός προγραμματισμού.

Σε κάθε περίπτωση για μας η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να μείνω εδώ και να μην το πάω παραπέρα. Η δικιά μου είναι αυτό που συζητάμε να μετουσιωθεί σε κάτι απτό, μετρήσιμο και ορατό. Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή