Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα του Μπαρτζώκα ο Άαρον Χάρισον

Μπαρτζώκας: Εμείς χάσαμε ένα ματς, άλλοι χάνουν ανθρώπους

H ειλικρίνεια του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αφοπλιστική όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του ελλιπέστατου, ελέω covid-19, Ολυμπιακού στο ματς με την Μπασκόνια.

«Είναι άλλο ένα σημείο των καιρών. Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε ένα παιχνίδι, να χάσουμε ποιότητα στις προπονήσεις μας, αλλά άλλοι χάνουν ανθρώπους. Δεν μπορούμε να το δούμε αρνητικά», είπε ο Μπαρτζώκας.

Και συνέχισε: «Οι ομάδες χάνουν παίκτες, ο covid είναι πρωταγωνιστής στη EuroLeague. Σε εμάς επέστρεψαν οι δύο από τους τέσσερις που είχαν νοσήσει».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ομάδας για τη διοργάνωση των Δευτεριάτικων αγώνων: «Είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να δει την ομάδα και να αγωνιστούν παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο στη EuroLeague.

Είναι μία έντονη κοινωνική παρέμβαση. Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για τη συνδρομή που κάνουμε. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού».

Όσο για την ΤΣΣΚΑ και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί; « Αν η ομάδα είναι καλή, το πρόγραμμα δεν θα φαίνεται… βουνό. Αν είμαστε ανταγωνιστικοί, θα έχουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα ματς. Πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους για την ΤΣΣΚΑ. Αλλά πάμε να χτυπήσουμε το ματς. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παντού».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή