Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μπαρτσελόνα: Ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα μεταγραφή του καλοκαιριού -«Καταλανός» ο Λεβαντόφσκι

Το μεγαλύτερο -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, με την Μπαρτσελόνα να κάνει δικό της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός στράικερ είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Μπάγερν Μονάχου με συμβόλαιο έως το 2026.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Καταλανών, ο Πολωνός σούπερ σταρ υπέγραψε τετραετές κλειστό συμβόλαιο, ενώ στη συμφωνία συμπεριλήφθηκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500 εκατ. ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το ποσό που δαπάνησαν οι «μπλαουγκράνα» για να αποκτήσουν τον Λεβαντόφσκι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 5 εκατ. ευρώ θα δοθούν μελλοντικά υπό μορφή μπόνους.

Ο «Λέβα» έχει ήδη ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Μπαρτσελόνα, ενώ η Μπάγερν Μονάχου με τη σειρά της αποχαιρέτισε τον πολύπειρο επιθετικό και τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στη διάρκεια της θητείας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες ώρες οι Βαυαροί είχαν ανακοινώσει με τη σειρά τους την απόκτηση του Ματάις ντε Λιχτ από τη Γιουβέντους. Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, το deal με τους «μπιανκονέρι» για να αποκτήσουν τον νεαρό Ολλανδό στόπερ ανέρχεται σε 67 εκατ. ευρώ, το οποίο ενδέχεται να αυξηθεί κατά 10 εκατομμύρια, λόγω των μπόνους που έχουν προβλεφθεί.


Πηγή