Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Μποροβήλος: Θέλουν ποδόσφαιρο των καλάζνικοφ ή ποδόσφαιρο που θα ακολουθήσει την Ευρώπη;

Μποροβήλος: Θέλουν ποδόσφαιρο των καλάζνικοφ ή ποδόσφαιρο που θα ακολουθήσει την Ευρώπη;

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για το ποιο ποδόσφαιρο θέλουν να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργεί με λογική οπισθοδρόμησης. Η βαθμολογία της UEFA λέει όλη την αλήθεια. Πρέπει αυτό να το καταλάβουν οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες των μεγάλων ομάδων και μπορούν να κινήσουν τα νήματα. Αναφέρομαι σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι, διότι αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να συμφωνήσουν οι ιδιοκτήτες και να αποφασίσουν τι ποδόσφαιρο θέλουν. Ένα ποδόσφαιρο που ο καθένας θα τραβάει τα καλάζνικοφ ή ένα ποδόσφαιρο που θα ακολουθήσει την Ευρώπη, η οποία ξεφύγει χιλιόμετρα μακριά και τους βλέπουμε με κιάλια πλέον; Είμαστε στον πάτο, τον οποίο έχουμε ξύσει κιόλας. Μας πέρασε ακόμη κι η Κύπρος και σε λίγο καιρό θα παίζουμε στην Ευρώπη από τον Μάιο».

Για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού σχετικά με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη: «Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε μια επιτροπή, η οποία κάλεσε τις εμπλεκόμενες ομάδες και εκεί θα συνεκτιμήσει τα στοιχεία που θα κατατεθούν και θα βγάλει την απόφασή της. Όλα όσα λέει ο καθένας από εκεί και πέρα είναι για δημιουργία εντυπώσεων. Εμείς αυτό που λέμε ως Αστέρας είναι να βγει γρήγορα η απόφαση ώστε να μην πλανώνται σκιές στον πολύ κόσμο, ο οποίος δεν γνωρίζει νομικά. Να τελειώνει γρήγορα η ιστορία. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία αίσθηση. Και όποιος παίρνει θέση χωρίς να γνωρίζει την ιστορία και χωρίς να είναι νομικός κάνει λάθος. Η απόφαση θα ληφθεί σε καθαρά νομικό επίπεδο».

Για το ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι κοιτάζουμε μόνο τα του οίκου μας. Θυμίζω ότι και πέρσι είχαμε ισοπαλία στην Αθήνα και η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ ήταν στην Τρίπολη. Ο Αστέρας Τρίπολης παίζει πάντα για τον εαυτό του. Το ίδιο θα κάνει και κόντρα στον Ολυμπιακό, είμαστε και σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τη θέση του Ολυμπιακού κατά του VAR: «Εμείς ως Αστέρας Τρίπολης έχουμε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του VAR. Αυτό που είπα στη Λίγκα είναι ότι θέλουμε καλύτερη εκπαίδευση των διαιτητών για καλύτερη χρήση του VAR. Εμείς έχουμε εκφράσει ενστάσεις όχι για την παρουσία του VAR, αλλά για τον τρόπο χρήσης του».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή