Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μόντριτς και Κασεμίρο δώρισαν χρήματα και ιατρικό υλικό στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό

Μόντριτς και Κασεμίρο δώρισαν χρήματα και ιατρικό υλικό στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό

Τις πατρίδες τους στην μάχη που δίνουν με τον κορονοϊό θέλησαν να βοηθήσουν οι Κασεμίρο και Μόντριτς προσφέροντας χρήματα αλλά και μάσκες και φαρμακευτικό υλικό.

Στην μάχη που δίνει όλος ο πλανήτης κόντρα στον κορονοϊό, υπάρχουν και οι αθλητές που προσπαθούν να βοηθήσουν όπως μπορούν. Πολλοί είναι ειδικά οι ποδοσφαιριστές που προσφέρουν χρήματα για την καταπολέμηση του Covid-19.

Δύο από αυτούς είναι οι Κασεμίρο και Μόντριτς, οι δύο μέσοι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος όπως έγινε γνωστό θα δώσει χρήματα προκειμένου να αγοραστούν 6.000 προστατευτικές μάσκες και φαρμακευτικό υλικό για να ενισχυθούν τα νοσοκομεία την ιδιαίτερη πατρίδα του, Σαν Χοσέ Ντος Κάμπος. Ωστόσο δεν θα μείνει σε αυτό, καθώς θα χρηματοδοτήσει και ένα πρόγραμμα που έχει να κάνει με την αγορά φαγητού και ειδών υγιεινής για ένα άσυλο της περιοχής αυτής.

Από την πλευρά του ο Κροάτης μέσος της «βασίλισσας» θα δώσει 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Ζαντάρ, της πόλης που γεννήθηκε, σε μια επίσης σημαντική κίνηση, που και αυτή και του Κασεμίρο, αλλά και των υπολοίπων, μακάρι να βρούνε μιμητές.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή