Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μ. Γιουνάιτεντ: Βαραίνει το κατηγορητήριο για Γκρίνγουντ -Σεξουαλική κακοποίηση και απειλές θανάτου στη σύντροφό του

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και για απειλές θανάτου κατά της συντρόφου του, Χάριετ Ρόμπσον.

Η Αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (1/2) ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη ως ύποπτος (και) για σεξουαλική επίθεση και απειλή δολοφονίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση λαμβάνει διαστάσεις… χιονοστιβάδας, μετά τα βίντεο που «ανέβασε» η πρώην σύντροφός του στα social media την περασμένη Κυριακή (30/01) και τις αναφορές που έκανε εναντίον του Γκρίνγουντ.

Οι Αρχές ήταν πολύ προσεκτικές όλες αυτές τις ημέρες στις αναφορές και τις διατυπώσεις τους. Αμέσως μετά τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε ότι συνελήφθη ένας ύποπτος, «αφού ενημερωθήκαμε για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που κατήγγειλε περιστατικά σωματικής βίας».

Οι κατηγορίες εναντίον του Γκρίνγουντ -συμπεριλαμβανομένων βίντεο, φωτογραφιών και ηχητικής εγγραφής- δημοσιεύθηκαν στο Instagram την περασμένη Κυριακή και στη συνέχεια διαγράφηκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι ντετέκτιβ έλαβαν επιπλέον χρόνο για να μιλήσουν με έναν άνδρα περίπου 20 ετών, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση σε μια γυναίκα», ανέφερε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η οποία έκανε επίσης γνωστό πως «…συνεχίζει να ανακρίνεται (ο ποδοσφαιριστής), καθότι οι δικαστές ενέκριναν παράταση μέχρι αύριο. Μετά τις έως τώρα έρευνες, στους λόγους της σύλληψης του συγκεκριμένου άνδρα έχουν προστεθεί και οι απειλές για δολοφονία».


Πηγή