Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Νάτχο: Απίστευτη η Θύρα 7, στόχος το πρωτάθλημα με Ολυμπιακό

Ο Νάτχο τέθηκε στην διάθεση του κοινού του μέσω των social media του και μίλησε για όλα. Από τον Ολυμπιακό και τον Τουρέ μέχρι και την Εθνική Ισραήλ, την ζωή του αλλά & τους στόχους του.

Ο Νάτχο κάλεσε τους ακολούθους του στο Instagram να του στείλουν ερωτήσεις για ό,τι ήθελαν. Ο Ισραηλινός άσος είπε για:

Τον Ολυμπιακό και τον Τουρέ: «Ο σύλλογος με υποδέχθηκε με πραγματικά πολύ καλό τρόπο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η σχέση μου με τον Τουρέ είναι πολύ καλή. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Το πώς νιώθει στον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι υπέροχα».

Τις δύο τελευταίες νίκες της Εθνικής Ισραήλ και το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στους «32» του Europa League: «Ήταν σπουδαίες οι νίκες που πήραμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να φέρουμε πίσω το μέταλλο στην εθνική ομάδα. Ναι, νομίζω ότι μπορούμε (ο Ολυμπιακός) να περάσουμε στους 32».

Τη Θύρα 7: «Είναι απίστευτη».

Το πώς ένιωσε μετά το γκολ που πέτυχε στο 92′ με τον Αστέρα Τρίπολης: «Τρέλα…».

Τον καλύτερο συμπαίκτη του: «Ο Γιόσι Μπεναγιούν».

Τον καλύτερο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει: «Ο Λιονέλ Μέσι».

Το ντέρμπι του Τελ Αβίβ ή τα ντέρμπι στην Ελλάδα: «Τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι αυτά με την πιο καυτή ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ».

Τους στόχους του: «Η 1η θέση και το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό».

Το ότι είναι αρχηγός στην Εθνική Ισραήλ: «Η μεγαλύτερη τιμή που μου έγινε στην ποδοσφαιρική μου καριέρα & ένα θαύμα».

Τη ζωή στην Αθήνα και την μετακίνησή του από άλλη χώρα: «Δεν είναι εύκολο μία μετακίνηση σε μία άλλη χώρα, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Αλλά ευτυχώς είναι ακόμη νέοι, οπότε ήταν σχετικά εύκολο να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον».

Την πιο ξεχωριστή στιγμή της καριέρας του: «Υπάρχουν πολλές στιγμές ευτυχίας στο ποδόσφαιρο. Το να πετυχαίνεις γκολ είναι πάντοτε συναρπαστικό, όπως και το να νικάς μια μεγάλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Να παίζεις με την εθνική σου ομάδα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Να πετυχαίνεις γκολ και να βλέπεις τον πατέρα σου να κλαίει στις εξέδρες. Να κατακτάς το πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ στην έδρα της Καζάν, με τη γυναίκα και τα παιδιά μου στο γήπεδο…».

Την επόμενη ημέρα, μετά το ποδόσφαιρο: «Εννοείς εάν θα γίνω προπονητής ή εάν θέλω να μείνω σε άλλο πόστο στο ποδόσφαιρο; Καλώς εχόντων των πραγμάτων πιστεύω ότι θα ασχοληθώ με κάτι που αφορά στο ποδόσφαιρο. Η εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή