Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον μπασκετικό Παναθηναϊκό -Επιστροφή Παπαπέτρου στο κανονικό πρόγραμμα

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» για ακόμη μια φορά τον Παναθηναϊκό, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει ένα νέο κρούσμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ετά από μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε, αθλητής της ομάδας διαγνώστηκε θετικός σε Covid-19.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να συμμετέχει για πρώτη φορά κανονικά στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων», μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας, λόγω της επέμβασης που είχε υποβληθεί για να αντιμετωπίσει την ιγμορίτιδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ εκτός παρέμεινε και ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε ένας αθλητής της ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στον COVID-19.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».

Έβγαλε αντίδραση με την Μπάγερν Μονάχου το «τριφύλλι»

Υπενθυμίζεται ότι, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη σημαντική -κυρίως για λόγους ψυχολογίας- νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου για τη Euroleague, την οποία νίκησαν 80-67 στο ΟΑΚΑ και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στη διοργάνωση στο 7-17 (νίκες-ήττες).

Η ομάδα του Πρίφτη είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρους του ματς, με τους Βαυαρούς να βάζουν «φωτιά» στο 34’, μειώνοντας στον πόντο (65-64). Εκεί, χρειάστηκε ο καθοριστικός Σαντ-Ρος με τις άμυνές του, αλλά και τα καλάθια του Νέντοβιτς, με το επιμέρους σκορ στα τελευταία λεπτά να ήταν 15-3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο Μέικον με 18 πόντους, με τον Γουάιτ να είχε 16 πόντους και τον Κουβανό να προσθέτει άλλους 15. Ο Παπαγιάννης είχε 8 πόντους, ενώ «μάζεψε» και 14 ριμπάουντ.


Πηγή