Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Νέο «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για τον Λιβάι Γκαρσία

Νέο «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για τον Λιβάι Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Ισραήλ έχει κάνει νέα πρόταση για την απόκτηση του εξτρέμ Λιβάι Γκαρσία, τον οποίο διεκδικεί και η ΑΕΚ.

Αρχικά ο Ολυμπιακός φερόταν να έχει κάνει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ. Ο 22χρονος είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά και παίζει και δεξιά αλλά και ως κρυφός κυνηγός και επιτελικός. Για τον παίκτη αυτόν έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ έχοντας κάνει σοβαρή προσπάθεια για να τον κλείσει ενώ ενδιαφέρον είχε προκύψει και από την Κασίμπασα. Η Μπεϊτάρ πάντως στα μέσα του καλοκαιριού φερόταν να ζητάει 3.000.000 για το 60% των δικαιωμάτων του. Ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ πέρυσι.

Με βάση νεότερες πηγές από το Ισραήλ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει νέα κρούση για τον παίκτη. Η πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία που έκανε ο Ολυμπιακός είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης. Μία κρούση ικανή να του δώσει προβάδισμα για τον παίκτη. Μένει πλέον να κριθεί οριστικά αυτή η μεταγραφική υπόθεση.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή