Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Νίκη-ανάσα για τον ΠΑΣ, 2-0 την Λαμία στα Γιάννινα

Νίκη-ανάσα για τον ΠΑΣ, 2-0 την Λαμία στα Γιάννινα

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε με 2-0 την Λαμία και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και χωρίς μεγάλες φάσεις, αλλά αυτό δεν ενόχλησε καθόλου τους γηπεδούχους από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ, στο 30′, με την κεφαλιά του Ελευθεριάδη μετά τη σέντρα του Εραμούσπε. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο 54′ με το σουτ του Ρόμανιτς που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης και στο 75′ με την προσπάθεια του Ντέλετιτς που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

Και εκεί που η Λαμία είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε να πιέσει για την ισοφάριση, ήρθε στο 87′ το 2-0 για τους Γιαννιώτες με το πέναλτι του Παμλίδη και οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο… τσεπάκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Μπρένερ (64′ Καρτάλης), Κάστρο, Σιόντης, Ντομίνγκεθ (77′ Κάργας), Ελευθεριάδης (92′ Νάουμετς), Παμλίδης (92′ Δούμτσης).

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (91′ Γκούγκα), Μπουλούλης (56′ Αραμπούλι), Βασιλόγιαννης (56′ Ντέλετιτς), Ρόμανιτς, Μπαχανάκ (79′ Τσουκαλάς), Καραμάνος.


Πηγή