Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

ΝΒΑ: Ο Χάρντεν ενσωματώθηκε στο προπονητικό καμπ των Σίξερς

Ο Τζέιμς Χάρντεν ενσωματώθηκε σήμερα (4/10) στο προπονητικό καμπ των Φιλαδέλφεια 76ερς, στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο.

Ο «μούσιας» απουσίασε από τη Media Day της ομάδας τη Δευτέρα, ενώ έχασε την χθεσινή πρώτη προπόνηση.

Ο 34χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει ανταλλαγή στους Λος Άντζελες Κλίπερς ως το τρίτο αστέρι της ομάδας, δίπλα στους Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ. Ωστόσο, οι Σίξερς και οι Κλίπερς δεν έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο για μια πιθανή συμφωνία. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας Ντάριλ Μόρεϊ δήλωσε τη Δευτέρα ότι συνεχίζει να επεξεργάζεται την πιθανότητα ανταλλαγής, αν και ο νέος προπονητής των Σίξερς Νικ Νερς τον υπολογίζει, ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πλούσια θητεία του Χάρντεν

Βετεράνος 14 ετών, ο Χάρντεν έχει αγωνιστεί στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Μπρούκλιν Νετς και 76ερς, ενώ έχει μέσο όρο καριέρας 24,7 πόντους, 7,0 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ σε 1.000 αγώνες (786 εκκινήσεις). Οδήγησε το πρωτάθλημα σε σκοράρισμα τρεις φορές, ενώ πέρυσι οι 10,7 ασίστ ανά αγώνα ήταν οι περισσότερες στο ΝΒΑ.

Είναι 10 φορές All Star, τη σεζόν 2017-18 είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ, και έξι φορές έχει δει το όνομά του στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.

Οι Σίξερς θα παραμείνουν στο Κολοράντο μέχρι την Παρασκευή και στη συνέχεια θα δώσουν την Κυριακή τον πρώτο τους αγώνα στην preseason, στη Βοστώνη απέναντι στους ανανεωμένους Σέλτικς.


Πηγή