Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Νεκρός ο 28χρονος πυγμάχος Αϊζάια Τζόουνς -Πυροβολήθηκε στο κεφάλι απο συγγενικό του πρόσωπο

Ο πυγμάχος Αϊζάια Τζόουνς πέθανε σε ηλικία 28 ετών, αφού φέρεται να πυροβολήθηκε εν μέσω οικογενειακής διαμάχης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Mirror», ο πυγμάχος φέρεται να πυροβολήθηκε σε δρόμο κοντά στο σπίτι του, στο Ντιτρόιτ, προχθές, τη Δευτέρα. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένας 28χρονος άνδρας σκοτώθηκε σε περιστατικό με συγγενικό του πρόσωπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πυγμάχος μεσαίων βαρών, ο οποίος έγινε επαγγελματίας το 2016, είχε ρεκόρ 9-7, με τον τελευταίο του αγώνα να είναι, μία ήττα στους πόντους από τον Άντριου Μέρφι τον Ιούλιο.

Τα άσχημα νέα για τον 28χρονο μετέδωσε γνωστός αναλυτής πυγμαχίας

Το αστυνομικό τμήμα του Ντιτρόιτ επιβεβαίωσε στο «The Ring» ότι ένας 28χρονος άνδρας που ταιριάζει με το όνομά του «πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από συγγενή του περίπου στις 18:26 τη Δευτέρα, στο 9300 block of Stout Street», πριν δηλώσει ότι δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν.

Ο αναλυτής πυγμαχίας Κόρεϊ Έρντμαν ήταν ένας από τους πρώτους δημοσιογράφους που μετέδωσαν την είδηση στο Twitter, γράφοντας: «Λάβαμε τα φρικτά νέα ότι ο πυγμάχος μεσαίων βαρών Αιζάϊα Τζόουνς σκοτώθηκε χθες το βράδυ. Οι έρευνες για ανθρωποκτονία φέρονται να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Τζόουνς ήταν ένα από τα αστέρια της εποχής της Top Rank στο ESPN και αγωνιζόταν και στο DAZN (αμφότερες διοργανώσεις πυγμαχίας)».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή