Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ντάνι Άλβες: Σοκάρει με την κατάθεσή της η γυναίκα που της επιτέθηκε σεξουαλικά

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο που έγινε η σεξουαλική επίθεση από τον Ντάνι Άλβες σε μια γυναίκα στη Βαρκελώνη.

Το «El Periodico» μεταφέρει την κατάθεση της γυναίκας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για τη σεξουαλική επίθεση. Μια υπόθεση που οδήγησε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στη φυλακή και την ομάδα του, την Πούμας από το Μεξικό, στο να του λύσει το συμβόλαιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρεται, ο 39χρονοςς πλησίασε την κοπέλα και της μιλούσε στα πορτογαλικά. Κάποια στιγμή της τράβηξε με δύναμη το χέρι και της το έβαλε στα γεννητικά του όργανα δυο φορές μάλιστα.

Στη συνέχεια, ο Ντάνι Άλβες της είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε εκεί, αλλά στη συνέχεια ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο να την εμποδίζει, κλείνοντας της την πόρτα.

Ο Βραζιλιάνος κάθισε πάνω στην τουαλέτα και σήκωσε το φόρεμα της, αναγκάζοντάς τη γυναίκα που τον κατήγγειλε να ανέβει επάνω του, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποίησε και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα. Αν και η γυναίκα αντιστάθηκε, Ντάνι Άλβες φέρεται να τη χαστούκισε και να τη βίασε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μετά από αυτό, η γυναίκα έφυγε σοκαρισμένη ξέσπασε σε κλάματα, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να τη ρωτούν τι έχει. Για να διευκολύνουν την κατάσταση, της παραχώρησαν και ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Τότε μεταφέρθηκε στο «Hospital Clinic» της Βαρκελώνης, όπου και πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται όσες γυναίκες έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση.


Πηγή