Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι Άγγλοι καταγγέλλουν μαχαίρωμα οπαδού της Μπέρνλι

Περίπου 1.000 οπαδοί της Μπέρνλι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη, για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για τα πλέι οφ του Europa League. Οι περισσότεροι από αυτούς βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο με οργανωμένη μετακίνηση, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχε δώσει ο αγγλικός σύλλογος.

Ωστόσο, κάποιοι πήγαν μεμονωμένα στο Καραϊσκάκη, με πέντε από αυτούς να εμπλέκονται σε επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο της αναμέτρησης, όπως η ίδια η Μπέρνλι τονίζει με τοποθέτησή μέσω του BBC. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από αυτούς μαχαιρώθηκε στο πόδι.

Συγκεκριμένα, οι «κλάρετ-μπλους» αναφέρουν στην τοποθέτησή τους: «Η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών μας, για ακόμη μια φορά είχε άψογη συμπεριφορά, με το σχέδιο του συλλόγου να τους μεταφέρει στο γήπεδο μέσω λεωφορείων να στέφεται από επιτυχία, όπως είχε συμβεί και στην Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, πέντε οπαδοί μας, ατυχώς, τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που μαχαιρώθηκε στο πόδι και χρειάστηκε την ιατρική φροντίδα εκτός σταδίου. Οι τραυματίες αυτοί μετέβησαν μεμονωμένα στο γήπεδο, εκτός της οργανωμένης μετακίνησης».

Σύμφωνα πάντα με το BBC, η Μπέρνλι σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό και την Ελληνική Αστυνομία ερευνούν τα γεγονότα αυτά.

localStorage.clear();


Πηγή