Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Οι λίστες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League

Οι λίστες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το βράδυ της Τρίτης (06.10) στην UEFA τη λίστα για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στη λίστα λόγω των περιορισμών που υπάρχουν (με παίκτες club trained, παίκτες association trained, συγκεκριμένο αριθμό μη γηγενών ποδοσφαιριστών κλπ) δεν δηλώθηκαν οι Ζαμπά, Ρέι και Περέιρα.

Πιο αναλυτικά:

Οι 23 παίκτες της λίστας Α είναι οι:

Ροντρίγκο , Μπίσεσβαρ , Τσόλακ , Κρέσπο , Μάτος , Ελ Καντουρί , Εσίτι , Γιαννούλης, Ίνγκασον , Βαρέλα , Λύρατζης , Μιχαηλίδης , Μιχάι , Μουργκ , Νινούα , Πασχαλάκης , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Σφιντέρσκι , Τσιγγάρας , Ουαγκέ , Ζίβκοβιτς , Α.Ζίβκοβιτς .

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι:

Αβεντισιάν, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τζόλης , Βρακάς.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έστειλε τη δική της ευρωπαϊκή λίστα για τον όμιλο του Europa League με συνολικά 30 ποδοσφαιριστές. Οι 23 από την A list και άλλοι επτά από την B list.

Εκτός έμεινε ο Παουλίνιο, καθώς ο Καρέρα έχει τρεις επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας προτιμώντας τους Μπακάκη και Βασιλαντωνόπουλο, και ο Σιμάνσκι, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά παρότι αναμένεται να επιστρέψει ίσως και νωρίτερα από το αρχικό πλάνο δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές.

Αντίθετα παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία προκειμένου ο Καρέρα να τον έχει διαθέσιμο στον δεύτερο γύρο του ομίλου αν αυτό είναι εφικτό, ενώ στη λίστα προστέθηκε και το τελευταίο κιτρινόμαυρο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League:


Πηγή