Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι 84 τελικές, τα 11 γκολ και τα 5 δοκάρια

Με τη Λουκέρνη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι το κοντέρ σταμάτησε στις 26 τελικές! Μία εβδομάδα αργότερα στην Ελβετία οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν 19. Με την 7η ομάδα της Premier League, την Μπέρνλι ο Ολυμπιακός είχε 16 τελικές. Τέλος, μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και σε διάστημα τριών ημερών οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς τελείωσαν το ματς με τον Λεβαδειακό έχοντας 23 τελικές.

Το σύνολο; 84 τελικές! Δηλαδή 21 τελικές ανά παιχνίδι ο Ολυμπιακός στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του μέσα στον Αυγούστου. Οι «ερυθρόλευκοι» από αυτές τις τελικές έχουν πετύχει 11 γκολ. Δηλαδή χρειάζονται σχεδόν 8 τελικές προσπάθειες για να πετύχουν γκολ. Βεβαίως ο αριθμός των τερμάτων θα μπορούσε εύκολα να είναι μεγαλύτερος.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια είχαν και πέντε δοκάρια. Δύο ο Φορτούνης στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη, άλλο ένα στην Ελβετία όπως είχε και ο Βούκοβιτς (βέβαια στη συνέχεια της φάσης ήρθε το γκολ του Χριστοδουλόπουλου) και το βράδυ της Κυριακής τα έκανε πέντε ο Χασάν. Σε αυτά προσθέστε και το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη με τον Λεβαδειακό αλλά εκεί υπάρχει και ο παράγοντας Επασί.

Τα 7/11 από στημένες φάσεις

Από τα έντεκα γκολ του Ολυμπιακού τα επτά έχουν προέλθει από στημένες φάσεις.

Το 1-0 με την Λουκέρνη (κόρνερ Τσιμίκα, κεφαλιά Χριστοδουλόπουλου)

Το 4-0 με την Λουκέρνη (φάουλ Τσιμίκα, πρώτη κεφαλιά Βούκοβιτς, Μιράντα ασίστ σε Γκερέρο)

Το 0-2 με την Λουκέρνη (κόρνερ Τσιμίκα, κεφαλιά Βούκοβιτς δοκάρι, κεφαλιά Μιράντα, γκολ Χριστοδουλόπουλου)

Το 1-0 με την Μπέρνλι (απευθείας φάουλ του Φορτούνη)

Το 2-1 με την Μπέρνλι (φάουλ Φορτούνη, κεφαλιά Μπουχαλάκη)

Το 3-1 με την Μπέρνλι (πέναλτι του Φορτούνη)

Το 1-0 με τον Λεβαδειακό (απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου)

To 65% των τερμάτων του Ολυμπιακού προέρχονται από στημένες φάσεις. Γκολ που του έλειπαν τις προηγούμενες σεζόν. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και πολλά κόρνερ και πολλά φάουλ εντούτοις έπαιρναν λίγα τέρματα από αυτά. Ηδη φέτος έχουν επτά.

Όπως επίσης ο Ολυμπιακός παίρνει γκολ από τα χαφ του. Κάτι που επίσης είχε ξεχάσει με εξαίρεση τον Φορτούνη τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Λάζαρος έχει ήδη 5 γκολ. Ο Φορτούνης 2. Ο Μπουχαλάκης σκόραρε με την Μπέρνλι. Και υπάρχει και ο Γκερέρο ο οποίος έχει ήδη τρία γκολ.

Από νωρίς τον Αύγουστο ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς δείχνει πιο επιθετικός πιο δημιουργικός. Μπορεί τα τρία από τα τέσσερα ματς που έχει δώσει να ήταν στο «Καραϊσκάκης» αλλά και στην Ελβετία (που είχε και σκορ πρόκρισης) έφτασε τις 19.

Μένει να δούμε αν την Πέμπτη στην Αγγλία θα σπάσει το κοντέρ των 100 πριν βγει ο Αυγουστος…

Τι έχουν κάνει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Χωρίς να μπορεί κάποιος να συγκρίνει την Μπενφίκα με την Μπέρνλι ή την Σέλτικ με την Λουκέρνη ή την Σπαρτάκ με την Βίντι (βάλτε όποιον συνδυασμό θέλετε) θα σας παρουσίασουμε και τα δεδομένα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.|

Η ΑΕΚ στα τέσσερα ματς που έχει δώσει έχει 44 τελικές και 7 γκολ.

  • 7 με την Σέλτικ εκτός
  • 8 με την Σέλτικ εντός
  • 13 με την Βίντι εκτός
  • 16 με τον ΠΑΣ εντός

Έχει 1 γκολ κάθε 6 τελικές

Ο ΠΑΟΚ στα έξι ματς που έχει δώσει έχει 68 τελικές και 10 γκολ

  • 16 με την Βασιλεία εντός
  • 8 με την Βασιλεία εκτός
  • 8 με την Σπαρτάκ εντός
  • 16 με την Σπαρτάκ εκτός
  • 9 με την Μπενφίκα εκτός11 με τον Αστέρα εντός

Έχει 1 γκολ κάθε 7 τελικές

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή