Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ολυμπιακός: «Έδεσε» μέχρι το 2025 τον Βεζένκοφ -Επιβράβευση για τον MVP της ομάδας του Μπαρτζώκα

«Άγκυρα» στο λιμάνι έως το 2025 έριξε ο Σάσα Βεζένκοφ, καθώς υπέγραψε νέα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο καλύτερος παίκτης στη σεζόν για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έβαλε τη Δευτέρα (8/1) την υπογραφή του σε μονοετή επέκταση συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους». Ο φόργουορντ Ολυμπιακού συναντήθηκε το μεσημέρι με τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έδωσαν τα χέρια και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O 27χρονος είχε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2024. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΚΑΕ του έκαναν αναπροσαρμογή-αύξηση στις αποδοχές του, την οποία ο παίκτης αποδέχτηκε, ενώ την ίδια ώρα συμφώνησε να αυξηθεί και το ποσό του buy out για το NBA.

Ο Βεζένκοφ, ο οποίος προ ημερών αναδείχτηκε και κορυφαίος αθλητής για το 2022 στη πατρίδα του, τη Βουλγαρία, έχει την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο. Βάσει εμφανίσεων, συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες να αναδειχτεί και MVP στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Στην Basket League, ο Βούλγαρος άσος μετρά 17,2 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο, ωστόσο δεν χρειάζεται να παίρνει τον ίδιο χρόνο με τα ευρωπαϊκά ματς, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις.

Ο Σάσα Βεζένκοφ με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο / Φωτογραφία: olympiacosbc.gr/el
Ο Σάσα Βεζένκοφ με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο / Φωτογραφία: olympiacosbc.gr/el

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βεζένκοφ: Γρήγορα ο Ολυμπιακός έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου

Με μήνυμά του λίγο μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό έως το 2025, ο Σάσα Βεζένκοβ ευχαρίστησε τους προέδρους της ΚΑΕ, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ τόνισε ότι δεν είχε κανένα ενδοιασμό για το πού θα συνέχιζε την καριέρα του.

«Ξεκίνησε ως ευκαιρία. Γρήγορα έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου και το μέρος που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη.

Ειδικές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν ώθηση.

Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας», επισήμανε ο φόργουορντ των Πειραιωτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή