Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Ραφίνια στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Ραφίνια στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι

Μπορεί ο Ραφίνια να σφίγγει τα δόντια του για να προλάβει τον αυριανό (25/11, 19:55) αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού πονάει ακόμα και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται τις άλλες εναλλακτικές του, που δεν είναι και πολλές.

Ο 35χρονος παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, την ώρα που εκτός είναι τόσο ο Χοσέ Χολέμπας όσο και ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Έτσι, για το αριστερό άκρο της άμυνας, που… αναγκαστικά κάλυψε εκείνος στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μένει κενό.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τότε μία εκ των εναλλακτικών είναι να πάει ο Ανδρούτσος αριστερό ή δεξί μπακ και να πάει ο Ντρέγκερ στη μία ή την άλλη πλευρά. Υπάρχει και η εκδοχή του 3-5-2, κατά την οποία στα άκρα θα αγωνιστούν οι Τυνήσιος και ένας εκ των Μασούρα – Ανδρούτσου. Επίσης, ο Βρουσάι διεκδικεί θέση βασικού αντί του Ραντζέλοβιτς, με τον Σέρβο να έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως δεξί μπακ.


Πηγή