Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ολυμπιακός και Βαλμπουενά συμφώνησαν για ανανέωση

Ολυμπιακός και Βαλμπουενά συμφώνησαν για ανανέωση

Ο Ολυμπιακός και ο Ματιέ Βαλμπουενά έχουν έρθει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, για ακόμη ένα χρόνο.

Όπως μετέδωσε το MEGA μετά από συνάντηση που είχε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επήλθε συμφωνία για την παραμονή του και τη νέα σεζόν. Εξέλιξη που επιβεβαιώνεται και από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έκανε και δηλώσεις στο κανάλι, λέγοντας: «Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου για έναν χρόνο ακόμη, για να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».

Στην συνέχεια ο Βαλμπουενά σχολίασε: «Από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ για να τα δώσω όλα. Για να αγωνιστώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μας. Ξέρω ότι υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου, κυρίως για την ηλικία μου, αλλά και για τους τραυματισμούς που θα μπορούσε αυτό να σημαίνει. Όμως από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος πως θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, πως τα έδινα όλα. Ελπίζω, λοιπόν, να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι θα συνεχίσω να τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κατάστασή του και το τι θέλει να πετύχει στο μέλλον είπε: «Πράγματι, είμαι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σε πολύ καλή φόρμα, αισθάνομαι καλά, νιώθω πως αποδίδω καλά, νιώθω πως μέχρι στιγμής μπορώ να ανταπεξέλθω στα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευτυχισμένος. Πιστεύω πως αυτό φαίνεται και μπορείτε να το δείτε και στο πρόσωπό μου, πως είμαι ικανοποιημένος, τα πηγαίνω πολύ καλά με την ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, νομίζω πως μπορώ να συνεννοηθώ με όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι έχει βρει εδώ μία νέα οικογένεια, στην οποία έχω ακόμη πολλά να προσφέρω».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «θα κάνω τα πάντα για τον πρόεδρο, για τον προπονητή μας, για όλη τη διοίκηση, για όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να συνεχίσω, να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, αποδίδοντας το ίδιο καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή