Σάββατο , 4 Μάιος 2024

Ολυμπιακός-Μεντιλίμπαρ: «Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα και όχι μόνο έντεκα παίκτες»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε αφήσει βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για να επικρατήσει με 2-1 η ομάδα του Πειραιά επί αυτής της Θεσσαλονίκης.

«Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα είχαν τη μέγιστη απόδοση. Έβαλα παίκτες που ήταν πιο ξεκούραστοι και θα έδιναν το 100%,» εξήγησε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» για αυτήν του την επιλογή, με την οποία στο τέλος δικαιώθηκε. «Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο έντεκα παίκτες,» πρόσθεσε για να καταλήξει αναφορικά με τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα στην Αγγλία για το Conference League: «Θα το παλέψουμε και δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε:

«Δύσκολο παιχνίδι, ευτυχώς με το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε γιατί είδαμε ότι στο τελευταίο λεπτό υποφέραμε. Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο έντεκα παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τις αλλαγές: «Πριν από τρεις ημέρες παίξαμε ένα παιχνίδι 120 λεπτών. Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα είχαν τη μέγιστη απόδοση. Έβαλα παίκτες που ήταν πιο ξεκούραστοι και θα έδιναν το 100%. Κρατήσαμε ψηλά τον αγωνιστικό ρυθμό και ήταν καλύτερο από το να βάζαμε κάποιους παίκτες που δεν θα ήταν στο 100%».

Για το σύνθημα με το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό: «Φυσικά και το ζητάνε το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Από τη στιγμή που είμαστε ζωντανοί θα το παλέψουμε. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο για εμάς. Στο Conference League έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο αντίπαλο μπροστά μας. Θα το παλέψουμε και δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή