Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός: Μεταγραφική «βόμβα» στο λιμάνι -Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μαρσέλο

Εάν αληθεύουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός θα κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως κινείται για την απόκτηση του Μαρσέλο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος είναι ελεύθερος, καθώς τελείωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος το καλοκαίρι, φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο και για βιασύνη των δύο πλευρών, ώστε να προλάβει να δηλωθεί ο παίκτης στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, για συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 34χρονος πολύπειρος αριστερός μπακ δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «Μαδριλένους», καθώς από την περυσινή σεζόν δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής και πλέον κοιτάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι ερυθρόλευκοι του προτείνουν συμβόλαιο 1+1 χρόνο.

Ο Μαρσέλο, εκτός των άλλων, έχει κατακτήσει πέντε φορές το Τσάμπιονς Λιγκ και έξι φορές το πρωτάθλημα Ισπανίας, καθιστώντας τον μακράν τον κορυφαίο παίκτη που θα έχει πατήσει το πόδι του στη χώρα μας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν τα ισπανικά δημοσιεύματα επαληθευθούν, θα μιλάμε για μία από τις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού.


Πηγή