Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.000 οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας

Στην προ κορωνοϊού εποχή, ευελπιστούν πως θα φτάσουν οι κάρτες διαρκείας στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ξεπέρασαν τις 12.000.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στον Ολυμπιακό ξεπεράστηκε ήδη η περσινή διάθεση των καρτών διαρκείας και πλέον η προσδοκία είναι να φτάσουν τα νούμερα σε προ covid εποχή, δηλαδή στις 20.000, κάτι το οποίο προφανώς θα είναι σημαντικό για την ΠΑΕ και για τον Ερασιτέχνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι στο πέταλο της Θύρας 7 δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια, παρά μόνο διαρκείας, κατόπιν κυβερνητικής απόφασης, σύμφωνα με την οποία έχει διακοπεί η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Φυσικά, ένας ακόμη λόγος που τις τελευταίες μέρες έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση τόσο στις πωλήσεις νέων καρτών όσο και στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας των Πειραιωτών, είναι η αναμέτρηση που έρχεται την Τετάρτη 20/7, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, ωστόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού ανυπομονούν για το πρώτο εντός έδρας ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 27 Ιουλίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή