Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός: Ο λόγος που δεν έχει προχωρήσει το θέμα του σέντερ φορ

Το θέμα του σέντερ φορ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Ολυμπιακού όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος που ακόμη δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση, έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Πειραιώτες φαίνεται να περιμένουν έναν ή και δύο επιθετικούς, προτού καταλήξουν στους διεθνείς Αφρικανούς, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Μπέντζαμιν Μουκάντζο.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στο Λιμάνι κινούνται σε διάφορα μέτωπα για το θέμα του επιθετικού, θέλοντας να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Επιθυμία υπάρχει να κλείσει ένας εκ των Φερνάντο Γιορέντε ή Ισλάμ Σλιμανί, ή για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα το όνομά του και το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Ολυμπιακός περιμένει «κάτι» εξαιρετικό για τη γραμμή κρούσης, έχοντας… στο περίμενε τους Ελ Αραμπί και Μουκάντζο. Δύο περιπτώσεις που «μετρά» η παρουσία των Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο στον σύλλογο, ενώ έχουν συνεργασία και με τον Πιέρ Ισά. Πάντως, και οι δύο τους δεν συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην Αίγυπτο και θα μπορούν να είναι άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, εφόσον κλείσουν.

Πάντα στο προσκήνιο, βέβαια, βρίσκεται και η περίπτωση του Αχμέντ Χασάν, αν και ο πρόεδρος της Μπράγκα υποστήριξε πως ακόμα και αν παραχωρηθεί ο Ντιέγκο Σόουσα (πρώτος σκόρερ της ομάδας την προηγούμενη σεζόν) δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την αντικατάστασή του.


Πηγή