Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ολυμπιακός: Παίζεται μια θέση ανάμεσα σε τρεις παίκτες για το ματς με την Πόρτο

Ολυμπιακός: Παίζεται μια θέση ανάμεσα σε τρεις παίκτες για το ματς με την Πόρτο

Στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα για τη σημαντική αναμέτρηση με την Πόρτο, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο αγώνας της Τετάρτης (09/12, 22:00) είναι σημαντικός, καθώς από αυτόν θα εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή συνέχεια των «ερυθρόλευκων» μέσω του Europa League.

Ο Πέρδο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει και κόντρα στους «δράκους» σχεδόν το ίδιο σχήμα με αυτό στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Μασσαλούς, που την ίδια ώρα αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας, ωστόσο επιθυμούν να ορίσουν μόνοι τους τη μοίρα τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει ένα… τρίλημμα για την ενδεκάδα, αφού οι Μασούρας, Βρουσάι και Ραντζέλοβιτς διεκδικούν φανέλα βασικού για το ένα άκρο της επίθεσης. Κατά τα άλλα, στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Εκτός θα είναι οι Βαλμπουενά και Μπρούμα, που έκαναν χθες θεραπεία στου Ρέντη, με τον Γάλλο να έχει ως στόχο την επιστροφή του στο ματς με την ΑΕΚ, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος επιστρέφει από μέρα σε μέρα. Διαθέσιμος δεν θα είναι ούτε ο Χασάν, αλλά και ο Ντρέγκερ, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο.


Πηγή