Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ανέλαβε την ευθύνη ο Μαρτίνεθ -«Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε»

Tην ευθύνη για την άσχημη εμφάνιση και την ήττα του Ολυμπιακού με 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανέλαβε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League, ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα «να μετατρέψουμε την κακή βραδιά σε ενέργεια και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε στη συνέχεια». Εξάλλου, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε: «Ειναι μία πολύ άσχημη βραδιά για τον Ολυμπιακό, για την ομάδα μας, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Στις κακές βραδιές είμαι πάντα ο πρώτος και στις καλές ο τελευταίος. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα. Στον αντίπαλό μας βγήκαν τα πάντα. Προφανώς και πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε».

Εν συνεχεία, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Αυτό που έχει σημασία είναι να σηκωθούμε, γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και να μην επαναληφθούν. Θα είναι σημαντικό για εμάς να σηκωθούμε μετά από αυτή την κακή βραδιά. Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για εμάς, νιώθουμε πληγωμένοι. Εχουμε πονέσει μετά τη σκληρή βραδιά, αλλά όλα αυτά α συναισθήματα πρέπει να τα μετατρέψουμε σε ενέργεια για τα παιχνίδια που έρχονται. Χωρίς να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, πρέπει αυτή την κακή βραδιά να την μετατρέψουμε σε ενέργεια και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε στη συνέχεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή