Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ολυμπιακός: Στην pole position για το «οκτάρι» ο Μπενασέρ

Ολυμπιακός: Στην pole position για το «οκτάρι» ο Μπενασέρ

Στον Ολυμπιακό συνεχίζεται η αναζήτηση «οκταριού», που αυτήν τη στιγμή είναι η βασική προτεραιότητα για το ρόστερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να αναζητούν τον αντι-Νάτχο, με τον Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ να βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην… pole position.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή», τα τελευταία 24ωρα έχουν ενταθεί οι επαφές μεταξύ των Πειραιωτών και της Μονακό, για να βρεθεί η φόρμουλα που θα κάνει κάτοικο Λιμανιού τον 23χρονο χαφ.

Με τους Μονεγάσκους διατηροπυν εξαιρετικές σχέσεις οι «ερυθρόλευκοι», χάρη και στην παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο, ωστόσο εκείνοι αξιώνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ελπίδες πως θα βρεθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές η «χρυσή τομή».

Στο… ραντάρ του Ολυμπιακού για το κέντρο του γηπέδου παραμένει και ο 29χρονος Βραζιλιάνος Φρανσέρτζιο της Μπράγκα, καθώς και ο 24χρονος Ρεμί Βαλτέρ που έμεινε ελεύθερος από τη Νις. Ωστόσο, και οι δύο τους βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο…


Πηγή