Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μην αναρωτιέσαι άλλο. Έτσι θα σου «ρίξει άκυρο» με βάση το ζώδιό του

Ο κάθε άντρας του ζωδιακού, στις ερωτικές του σχέσεις, συμπεριφέρεται διαφορετικά. Έτσι, λοιπόν, ανάλογα με το πού έχει τον Ήλιο του, θα σε απορρίψει χρησιμοποιώντας άλλα… μέσα.

ΚΡΙΟΣ

Εάν δεν σε θέλει, θα είναι ψυχρός απέναντί σου. Δεν σε αγνοεί για να σε… «ψήσει» ή να σε καψουρέψει. Για εκείνον είναι απλό. Δεν σε θέλει και στο δείχνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα σε απορρίψει αμέσως. Θα σε γνωρίσει πρώτα για να δει, αν του κάνεις ή όχι. Όταν πάρει την απόφασή του, αν είναι αρνητική, θα σε χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έναν Δίδυμο δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη. Δεν ξέρεις τι σκέφτεται και δεν θα σε αφήσει ποτέ να τον «διαβάσεις». Μπορεί να του αρέσεις σαν άτομο, αλλά όχι ερωτικά. Οπότε θα σου πει την χιλιοπαιγμένη ατάκα: «Ας μείνουμε φίλοι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι όλα ή τίποτα. Ή του αρέσεις και θα σου δοθεί ολοκληρωτικά ή πολύ απλά πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία, για καλό δικό σου. Δεν θα σε πληγώσει σε καμία περίπτωση, αλλά θα σου πει ότι δεν έχει αισθήματα για σένα.

ΛΕΩΝ

Ο Καρκίνος θα σεβαστεί τα συναισθήματά του. Ο Λέοντας όχι. Θα σου το πει κατάμουτρα: «Δεν σε γουστάρω, δεν μου κάνεις, δεν σε βλέπω ερωτικά κτλ». Δεν θα σου δώσει καμία ελπίδα, αν δεν υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είναι ειλικρινής με τα συναισθήματά του. Αν δεν του κάνεις ή αν δεν νιώθει τίποτα για σένα, θα στο πει και θα σε αφήσει να προχωρήσεις την ζωή σου. Το ίδιο βέβαια θα κάνει και εκείνος και δεν θα έχει γυρισμό.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα σε απορρίψει ποτέ ευθέως. Δεν θα σου πει τίποτα από όσα νιώθει. Απλώς θα εξαφανιστεί από την ζωή σου και δεν θα μάθεις τον λόγο ποτέ. Θα μείνεις με την απορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου εξηγήσει αναλυτικά το πώς νιώθει για σένα. Θα είναι αυστηρός και ειλικρινής. Μην προσβληθείς. Αντίθετα προσπάθησε να εκτιμήσεις ότι σου είπε την αλήθεια. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο πιο μυστικοπαθή και «κλειστό» πεθαίνεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάνω κάτω είναι το ίδιο με τον Σκορπιό σε ό,τι έχει να κάνει με την ειλικρίνεια. Δεν θα σε παίξει και δεν θα σου δείξει συναισθήματα που δεν υπάρχουν. Θα σου πει ακριβώς το πώς έχουν τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν σε θέλει, δεν θα σε αφήσει ποτέ να τον πλησιάσεις. Δεν θα κάνει ποτέ παρέα μαζί σου, δεν θα βγει μαζί σου, πόσω μάλλον να σου τάξει και έρωτες και αγάπες. Θα στο ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι απλώς δεν σε βλέπει ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θελήσει να σε απορρίψει απλώς θα προσποιηθεί ότι δεν έχει καταλάβει ότι σου αρέσει και ότι τον φλερτάρεις. Κοινώς; Θα κάνει τον μ@@@@α. Θα σε αγνοεί μέχρι να σταματήσεις να τον φλερτάρεις και δεν θα μπει στον κόπο να σου πει «όχι».

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα σου δείξει κάθε του συναίσθημα. Είτε σε θέλει είτε όχι. Αν δεν του αρέσεις, δεν θα χρειαστεί καν να στο πει. Θα είναι φως φανάρι…

Διάβασε επίσης:

Κριός, Λέων, Τοξότης: Η κύρια ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν μπεις σε σχέση

Τα 3 ζώδια που «δένονται» από την πρώτη στιγμή με το ταίρι τους

Έτσι θα σου την «πέσει» το κάθε ζώδιο!

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή