Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ουζουνίδης: Έχουμε ακόμα χρόνο για τον Άγιαξ, προέχει ο Πανιώνιος

Το Champions League πλησιάζει αλλά για την ΑΕΚ προτεραιότητα είναι το σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο, όπως τόνισε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ενωσης στη Nova.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα. Από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε σοβαροί και να έχουμε μόνο εκεί το μυαλό μας. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει την ζημιά».

Για το πως θα διαχειριστεί το ενδεχόμενο οι παίκτες του να έχουν ήδη στο μυαλό τους τον Άγιαξ: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση και τα παιδιά μπορεί να το έχουν στο πίσω μέρος. Αλλά πρέπει να κοιτάμε ένα- ένα τα παιχνίδια. Να κερδίσουμε με το καλό αύριο και θα είμαστε με καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και για το αν βοήθησε την ΑΕΚ: «Υπάρχουν αρκετοί διεθνείς που λείπανε. Κάποιοι άλλοι ξεκουράστηκαν και λίγο. Δεν ήταν όπως θα θέλαμε για να δουλέψουμε, γιατί έλειπαν βασικοί παίκτες αλλά ήταν μια περίοδος που ήρθε μετά από αρκετά παιχνίδια και την χρειαζόμασταν για να ξεκουραστούν τα παιδιά».

Για το αν τον ανησυχούν τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Πρέπει να μπορούν να το κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους. Να παίζουν Κυριακή και Τετάρτη».

Για την κατάσταση του Μπογέ: «Ο Μπογέ καλά πάει. Κάθε μέρα δουλεύει καλύτερα και ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας. Όχι μόνο ο Μπογέ και ο Αλμπάνης, να είναι καλά τα παιδιά».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει το ματς με τον Αγιαξ: «Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε ακόμα χρόνο για τον Άγιαξ. Προέχει το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αν κάτι στραβώσει αύριο μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στα ντέρμπι που ακολουθούν. Κάθε παιχνίδι που κερδίζεις σε ξεκουράζει περισσότερο για το επόμενο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ: «Αυτό είναι το ρόστερ. Δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο για αυτό. Θέλαμε δύο παίκτες για να μας κάνουν καλύτερους από αυτό που είμαστε αλλά δεν βρήκαμε. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα αλλά δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Προχωράμε με το ρόστερ που έχουμε».

Για την κατάσταση συνολικά: «Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα. Ο Πανιώνιος έχει τελείως τακτική συμπεριφορά στα δύο παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι επικίνδυνοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, τώρα το σκορ δεν μας απασχολεί. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα αυτό που θες είναι να έρθει η νίκη. Είναι αλήθεια πως κατά την διάρκεια των αγώνων είχαμε κάποιες κάμψεις, τώρα είμαστε καλύτερα θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε καλύτερα».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή