Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ουζουνίδης: Να αντιδράσουμε με Παναιτωλικό, δουλεύουμε για τις μεταγραφές

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό καλώντας τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ σχολίασε και τα μεταγραφικά.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ουζουνίδης τόνισε ότι το ματς στο Αγρίνιο δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι παίκτες του έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν και να αποκτήσουν ξανά την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Επίσης ο κόουτς των κιτρινόμαυρων ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά, υπογραμμίζοντας ότι ήδη δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι, γνωρίζοντας που ακριβώς χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ουζουνίδης στη NOVA:

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής: «Καλά είμαστε. Ήρθε η διακοπή μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μας έκανε καλό η διακοπή, δουλέψαμε εκεί που θέλαμε. Μεγάλη ομάδα είμαστε, είναι σημαντικό πως αντιδράς. Κάναμε την δουλειά μας και είναι σημαντικό που δεν έφυγαν πολλοί παίκτες για τις εθνικές».

Για το που εστίασε: «Σε τακτικά κομμάτια. Στο ψυχολογικό κομμάτι δε χρειάζονται κάτι οι παίκτες, είναι έμπειροι. Δουλέψαμε και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα όλων αυτών των συγκυριών. Δεν είναι εύκολο με συνεχόμενα παιχνίδια. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, με βάση την εικόνα που είχαμε σε ορισμένα ματς. Άσχημο αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο, που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που είχαμε. Το καλύτερο ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην πίεση προς τον αντίπαλο, το δουλέψαμε αρκετά και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να είμαστε πιεστικοί».

Για την φυσική κατάσταση: «Όταν υπάρχει ένα άσχημο αποτέλεσμα, μπορείς να βρεις χίλια δυο πράγματα. Αν δούμε τα στατιστικά, νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η φυσική κατάσταση είναι και η διάθεση που έχεις σε ένα παιχνίδι. Δεν έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Νομίζω πως η ομάδα τρέχει πολύ περισσότερο από ότι στην αρχή. Το βλέπουμε και στο Champions League πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο καθένας έχει την άποψή του».

Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είχε μια πολύ καλή εικόνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι επικίνδυνη και καλή ομάδα. Στην έδρα του παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, να παρουσιαστούμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Δε θα πρέπει να σκεφτούμε το ματς με τον Άγιαξ. Είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να μας επαναφέρει την αυτοπεποίθηση».

Για τα δυο ματς που έρχονται: «Όλη η συγκέντρωσή μας είναι στο ματς με τον Παναιτωλικό και όχι στον Άγιαξ. Θέλουμε να αντιδράσουμε και να βγάλουμε τον εγωισμό μας σε αυτό το ματς».

Για την διαφορά στο πρωτάθλημα: «Δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε, το βλέπουμε στην βαθμολογία. Είναι κάτι που δε μας αρέσει. Χρειαζόμαστε και λίγη ρέντα, λίγη τύχη. Υπάρχει και μια φυσιολογική κούραση στις ομάδες. Θέλεις να κερδίζεις και κάποια ματς που δεν είσαι στο τοπ της απόδοσης. Εμείς, δεν το καταφέραμε αυτό. Κοιτάμε την επόμενη μέρα.

Για το παιχνίδι του Παναιτωλικού: «Ο Παναιτωλικός προσπαθεί να παίξει. Το κίνητρο των ομάδων που αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ είναι πιο ισχυρό, διότι η ομάδα είναι πρωταθλήτρια. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς».

Για τις μεταγραφές: «Είναι ένα κομμάτι που ξέρουμε σε ποιες θέσεις πρέπει να ενισχυθούμε. Δεν είναι εύκολη η διαδικασία. Για πολλούς λόγους. Δεν είναι και το πρωτάθλημα που γοητεύει τους ξένους παίκτες. Ούτε το επίπεδο είναι τόσο ψηλό του ελληνικού πρωταθλήματος. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη. Δουλεύουμε όμως και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή