Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ουζούνιδης: Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ορμή της Μπάγερν

Η ΑΕΚ έχει τρομερά δύσκολη αποστολή στο Μόναχο το βράδυ της Τετάρτης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε σε όσα ζει η πρωταθλήτρια. Ο Νίκλας Χουλτ από ητν πλευρά του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είμαστε καλή ομάδα, μπορούμε κάτι καλό»!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ενωσης στη συνέντευξη Τύπου στην Allianz Arena.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Για το πόσο δύσκολο είναι το αυριανό ματς: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πως θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο».

Για το κλίμα μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό: «Την αμφισβήτηση την δημιουργήσατε εσείς. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τις δυνατότητές μας. Για εμάς το ματς του Σαββάτου ήταν μία κακή ημέρα. Για εμάς είναι σημαντικό να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ και ξέρουμε πως σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε δει ότι παρά το ότι έχουμε κάνει καλά ματς δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς».

Για την κατάσταση της Μπάγερν: ««Είδαμε το ματς με την Φράιμπουγκ. Η Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται στο τοπ επίπεδο. Έχει καλούς και νέους παίκτες αλλά είναι σε μεταβατικό στάδιο. Όμως αυτό που φάνηκε και στο πρώτο ματς και γενικότερα στα παιχνίδια της η ατομική ποιότητα μπορεί να κάνει την διαφορά. Σαν ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε κρίση όμως ανά πάσα στιγμή μία ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Να σταθούμε στο ψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης».

Για τη συζήτηση των παικτών στα Σπάτα και για τα δικά του πλάνα: ««Η διάταξη μπορεί να μην έχει αλλάξει αλλά αλλάζει το στιλ. Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει στο μυαλό μου κάποια αλλαγή αλλά θα αποφασίσουμε μετά και την σημερινή προπόνηση. Για την συζήτηση των παικτών είναι κάτι που γίνεται. Έχοντας και καλά αποδυτήρια αυτό συμβαίνει».

Για το αν πιστεύει ότι η Μπάγερν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι και έχουν και εκείνο του Σαββάτου που είναι σημαντικό για εκείνους. Θεωρώ ότι η Μπάγερν θα μπει για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να πάει πιο ήρεμα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ορμή που θα έχει η Μπάγερν».

Χουλτ: «Είμαστε καλή ομάδα, μπορούμε κάτι καλό»

Εκ μέρους των παικτών της ΑΕΚ αυτός που μίλησε ήταν ο Νίκλας Χουλτ και είπε τα εξής.

Για το ματς της Τετάρτης: «Θα είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Νομίζω πως στην Αθήνα τα πρώτα 45’ τα καταφέραμε αρκετά καλά. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα ανέβασαν επίπεδο. Γνωρίζουμε πως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό αύριο».

Για το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του: «Είναι μία δυνατή ομάδα και δεν έχει σημασία ποιος θα είναι αντίπαλος».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή